Derbi i fundjavës mes Feronikelit dhe Llapit, duket që ka interesim shumë të madh për tu ndjekur nga afër, në stadiumin “Rexhep Rexhepi”.

Pak para fillimit të takimit, shihet mobilizim i tifozëve, për ta përkrahur në mënyrën më të mirë klubin.

Liderët e tabelës, Feronikeli, synojnë të arkëtojnë tri pikë të plota nga ndeshja ndaj Llapit dhe për këtë përkrahja e shikuesve nuk mungon.

Takimi fillon në ora 13:00.

24 Shkurt, 2019
Tags: ,