FC Feronikeli me ndryshime të mëdha gjatë afatit kalimtar të janarit

FC Feronikeli do të ketë ndryshime të mëdha gjatë afatit kalimtar të janarit, ku për bazë do të jenë kërkesat nga kryetrajneri, Agim Sopi, gjithnjë në koordinim me stafin teknik, me Këshilltarin e Presidentit të klubit, Albert Bunjaku dhe me Drejtorin Sportiv të klubit, Malsor Gjonbalaj. Gjatë ditëve të fundit, ashtu siç kemi njoftuar edhe … Vazhdoni me leximin e FC Feronikeli me ndryshime të mëdha gjatë afatit kalimtar të janarit