FC Feronikeli uron FC Dritën për shpalljen kampion të IPKO Superligës së Kosovës në futboll për edicionin 2019/2020.

Dritës i urojmë për titullin dhe urojmë të na përfaqësojë sa më mirë në garat europiane.

28 Korrik, 2020