Feronikeli sot luan ndeshjën e radhës, kundershtari ynë është Drita nga Gjilani.

Ndeshja i takon xhiros së 4-të dhe luhet në stadiumin e qytetit në Gjilan.

Feronikeli ka disa ndyrshime në formacionin e e parë, dukshëm vrehet mungesa e Yll Hoxhës, Milos Kërkotic e Mevlan Zekës.

Dy të fundit të lënduar, me Zekën që është afër rekuperimit.

14 Shtator, 2019