Feronikeli dhe Drenica kanë luajtur pa gola në sfidën e sotme.

Feronikeli e dominoi gjithë lojën, ndërsa Drenica pothuajse e gjitha në repartin defanziv.

Mundësin me të mirë për Feronikelin e pati Mevlan Zeka, por gjuajtja e tij shkon fare pran portës së Ymerit.

Pas këtij takimi, Feronikeli mbetët në vendin e 5’të me 44 pikë, kurse Drenica në vendin e 7’të me 35 pikë.

25 Qershor, 2020