Klubet kosovare të basketbollit vazhdojnë të përforcohen me basketbollistë të huaj.

I fundit që ka sjellë lojtarë ndërkombëtarë është klubi i basketbollit, Feronikeli.

Skuadra nga Drenasi është përforcuar me basketbollistin amerikan, Storey Kareem Rahman Sean, i cili së fundmi ka luajtur në ekipin CMS Medias Romania.

Lojtari në fjalë mund të regjistrohet në Federatën e Basketbollit të Kosovës dhe të paraqitet për Feronikelin pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.

Feronikeli synon ta ketë një sezon të suksesshëm në Superligën e Basketbollit.

3 Dhjetor, 2019