Katër gjysmëfinalistët kanë mësuar kundërshtarët që do të përballën për një vend në finale.

Shorti është hedhur në zyret FFK-së, sot me fillim prej orës 12:00.

Në këtë rreth të garave do të takohen Prishtina-Drenica dhe Ballkani-Feronikeli.

Takimi i parë luhet në Suharekë, me datë 8 prill, ndersa ai i kthimit në “Rexhep Rexhepi” në Drenas luhet me datë 22 prill.

Kampion aktual i këtij kompeticioni është Feronikeli, që mundi vjet Trepçën ’89 në finale.

 

18 Shkurt, 2020
Tags: , ,