Në ambientet e Federatës së Futbollit të Kosovës është organizuar hedhja e shortit për Kupën e Kosovës.

Ky short është i rrethit të tretë të këtij kompeticioni. Skuadrat pjesëmarrëse në këtë short janë: Feronikeli, 2 Korriku, Dukagjini, Ferizaj, Vitia, Liria, Gjilani, Dardana, Ballkani, Trepça 89, Vushtrria, Prishtina, Drenica, Trepça, A&N dhe Arbëria.

Ndeshjet e rrethit të dytë të Kupës së Kosovës zhvillohen gjatë vikendit të ardhshëm.

Edhe ky rreth në Kupën e Kosovës, zhvillohet me një ndeshje.

Feronikeli luan me skuadrën nga Prizereni, A&N.

3 Dhjetor, 2019