Të nderuar media,

KF Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:

  • KF Feronikeli – The New Saints – 16 Korrik 2019, ora 20:45, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë.

Për të aplikuar për akreditim, ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, numrin personal, numri i telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Të gjithë ata që kanë aplikuar, duhet të i marrin akreditimet e tyre të martën (16 Korrik) në ora 19:30, te Stadiumi “Fadil Vokrri”.

Kurse, të hënen (15 Korrik), prej orës 18:30, do të ketë konferencë për media, për ndeshjen Feronikeli – TNS, në objektin e Stadiumit “Fadil Vokrri”.

14 Korrik, 2019