Të nderuar media,

FC Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:

FC Feronikeli – FC Ballkani – 17 qershor 2020, ora 16:30, Stadiumi “Rexhep Rexhepi”, Drenas.

Për të aplikuar për akreditim, ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, numrin personal, numri i telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati për aplikim është i hapur deri nesër e marte (16.06.2020) në ora 12:00.

15 Qershor, 2020