Të nderuara media,

FC Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:

FC Feronikeli – FC Drenica – 25 qershor 2020, ora 16:45, Stadiumi “Rexhep Rexhepi”, Drenas.

Për të aplikuar për akreditim, ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, numrin e telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati për aplikim është i hapur deri nesër e enjte (25.06.2020) në ora 12:00.

24 Qershor, 2020