Të nderuara media,

FC Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:

FC FeronikeliFC Trepça ’89 – 22 korrik 2020, ora 17:00, Stadiumi “Rexhep Rexhepi”, Drenas.

Për të aplikuar për akreditim, ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, numrin e telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati për aplikim është i hapur deri nesër e mërkurë (22.07.2020) në ora 12:00.

Info: (Personat që i dergojnë të dhënat në rregull, akreditohen automatikisht)

21 Korrik, 2020