Të nderuar media,

KF Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:

KF Feronikeli – FC Vushtrria – 06 qershor 2020, ora 16:00, Stadiumi “Rexhep Rexhepi”, Drenas.

Për të aplikuar për akreditim, ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, numrin personal, numri i telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati për aplikim është i hapur deri nesër e premte (05.06.2020) në ora 12:00.

4 Qershor, 2020