Feronikeli pret Prishtinën, të dielën, më 19 maj, me fillim prej orës 16:00, në stadiumin “Rexhep Rexhepi”, në Drenas.

Këto janë disa informata rreth biletave, për këtë ndeshje:

  • Biletat do të shiten në Restaurant Dijamant, në Drenas, çdo ditë, prej orës 10:00 – 15:00 (për hargjimin e sasisë së biletave do të njoftoheni me kohë).
  • Fëmijët nën moshën 15 vjeçare, nuk do të lejohen të futen në stadium edhe nëse posedojnë biletë (për shkak të interesimit të madh për këtë ndeshje dhe vendeve të limituara).
  • Askush nuk do të lejohet të futet në stadium pa biletë, pa dallim.
  • Dyert e stadiumit do të mbyllen një orë para ndeshjes ( në ora 15:00) prandaj lusim të gjithë që të vijnë me kohë.
  • Asnjë veturë nuk do të lejohet të parkohet në oborrin e stadiumit.
  • Çmimi për një biletë është 5 EURO.
  • Një person mund ti blejë maksimumi deri në 2 (dy) bileta.

Për shkak të interesimit të madh për këtë ndeshje dhe vendit të limituar (shkaku i punimeve në pjesët tjera të tribunave), ju lusim të gjithëve për mirkuptim!

15 Maj, 2019