Është kompletuar rundi preliminator për garën më të famshme për klube, Champions League.

Skuadra nga Drenasi, Feronikeli do të takohet me njërën nga këto skuadra: Lincoln Red Imps, FC Santa Coloma dhe Tre Penne.

Më 25 qershor zhvillohen gjysmëfinalet, ndërsa më 28 qershor, rundi final.

Nga dy skuadra do të luajnë mes vete për gjysmëfinalet, ndërsa për finale luajnë fituesit.

Shorti për rrethin e gjysmëfinaleve të preliminatoreve hedhet me 11 qershor në Nyon të Zvicrës.

27 Maj, 2019