Të nderuar media,
KF Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:
KF Feronikeli – ŠK Të nderuar media,

KF Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjen:
KF Feronikeli – ŠK Slovan Bratislava – 30 Korrik 2019, ora 18:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

Për të aplikuar për akreditim ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, nr.personal, nr. i telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati i fundit për aplikim është 29 Korrik 2019.
Njoftimin për statusin e kërkesës suaj për akreditim do ta merrni deri me datën 30 Korrik 2019, deri në orën 12:00.

Orari i konferencave per shtyp:

KF Feronikeli – 29 Korrik 2019, ora 19:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

ŠK Slovan Bratislava – 29 Korrik 2019, ora 17:30, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

Ju njoftojmë se 15 minutat e para të stërvitjeve do të jenë të hapura për publikun:

KF Feronikeli – 29 Korrik 2019, ora 19:30, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë
ŠK Slovan Bratislava – 29 Korrik 2019, ora 18:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

27 Korrik, 2019