Të nderuar media,

FC Feronikeli ju njofton se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjet:

SP Tre Penne – FC Santa Coloma – 25 Qershor 2019, ora 15:00, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

KF Feronikeli – Lincoln Red Imps FC – 25 Qershor 2019, ora 20:45, Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë, Kosovë

Për të aplikuar për akreditim ju lutemi dërgoni një e-mail i cili përmban të dhënat tuaja: emri, mbiemri, nr.personal, nr. i telefonit, roli dhe media në të cilën punoni.

[email protected]

Afati i fundit për aplikim është 24 Qershor 2019.

Njoftimin për statusin e kërkesës suaj për akreditim do ta merrni deri me datën 25 Qershor 2019, deri në orën 12:00.

21 Qershor, 2019