Për shkak të rëndësisë së ndeshjeve të rrethit preliminar të Champions League, kërkojmë mirëkuptimin e qytetarëve që jetojnë afër stadiumit “Fadil Vokrri”.

Për rreth stadiumit, nuk do të lejohet parkingu për asnjë veturë, prandaj këshillojmë që të gjendeni me lokacione tjera.

Fluksi i tifozëve pritet të jetë i madh dhe gjatë ditës së martë, është i ndaluar parkingu për rreth stadiumit “Fadil Vokrri”.

24 Qershor, 2019