28 Shk

Klubi i Feronikelit, është mysafir i Kekut, në Obiliq, në ndeshjen e xhiros së 20-të, të IPKO Superligës. Në klub mbretëron atmosferë e mirë, pasi që futemi në lojë, pas dy fitoreve radhazi në IPKO Superligë, që të dyja pa pranuar gol. Fitorja ndaj Lirisë në Prizren 0-2 dhe ajo ndaj Llapit në Drenas, 2-0….