05 Mar

Afrim Tovërlani, sot mori drejtimin e Feronikelit, klub ku më parë ngriti trofe. Tovërlani foli për faqen zyrtare të klubit menjëherë pasi nënshkroi kontratën. Kam pranuar sfidën më shumë kënaqësi për tu rikthyer në Drenas dhe në një klub shumë mirë të organizuar. Ai më tutje shtoj se ne jemi bashkuar për ti rikthyer rezultatet…