Afrim Tovërlani, sot mori drejtimin e Feronikelit, klub ku më parë ngriti trofe.

Tovërlani foli për faqen zyrtare të klubit menjëherë pasi nënshkroi kontratën.

Kam pranuar sfidën më shumë kënaqësi për tu rikthyer në Drenas dhe në një klub shumë mirë të organizuar.

Ai më tutje shtoj se ne jemi bashkuar për ti rikthyer rezultatet e mira në Feronikel.

E kam pranuar sfidën për t’u rikthyer në Drenas në një ambient të cilin e njoh shumë mirë, me shpresën se duke i bashkuar forcat do të arrijmë të rikthejmë rezultatet e mira dhe Feronikeli të rikthehet atu ku ka qenë në vitet e fundit.

Kam ardhur këtu të punojë më përkushtimin më të madh dhe angazhimin tim për tu sfiduar me punën dhe se bashku në këtë klub të organizuar shpresojë që do të ja arrijmë qëllimit, tha Tovërlani.

5 Mars, 2020
Tags: , ,