Ish anësori i KF Flamurtarit, Adem Maliqi, ka nënshkuar me klubin tanë, FC Feronikeli.

Maliqi shkëlqeu me klubin nga kryeqyteti, duke zgjuar interesim për transfer nga ana e klubit nga Drenasi.

Adem Maliqi është i lindur me 17/07/1997, i aftë të luajë në dy pozitat anësore të sulmit dhe shquhet për tekniken e tij të lartë.

“Unë jam shumë i lumtur që nga sot jam pjesë e FC Feronikelit, ku unë dhe klubi kemi objektiv të njëjtë, titullin kampion, objektiv për të cilin do të punojmë dhe luftojmë shumë fortë” tha Maliqi në ditën e tij të prezantimit.

Maliqi me lojën e tij do ti jam edhe me shumë elegancë sulmit të Feronikelit.

10 Shtator, 2020