Futbollisti nga akademia e FC Feronikelit, Ardi Qorri, do të nënshkruajë kontratë me ekipin e parë, që nga janari 2020.

Qorri ka kohë që po stërvitet me ekipën e parë dhe puna e tij e mirë në fushë u vërejt nga shtabi teknik të cilët kanë vendosur ta shpërblejnë me kontratë që e mban me ekipin e parë.

FC Feronikeli, përveç transferimeve të reja, synimin kryesor e ka nxjerrjen e futbollistëve të talentuar nga akademia dhe si politikë e klubit është avancimi i futbollistëve nga Juniorët te ekipi i parë, dhe synimi është qe 1 deri 2 futbollistë për çdo vit të kalojnë nga akademia në ekipin e parë.

 

4 Dhjetor, 2019