Klubi i basketbollit Feronikeli, konfirmon që ka arritur marrëveshje për  vazhdimin e bashkëpunimit edhe për një vit, me Arti Hajdarin.

Hajdari është gjithashtu edhe Reprezentues i Kosovës në basketboll dhe vazhdon edhe për një vit kontratën me KB Feronikelin.

I dëshirojmë edhe më shumë suksese, Arti Hajdarit, në bashkëpunimin e ri me klubin!

16 Qershor, 2019