Malazezi, Damir Kojasevic dhe klubi i Feronikelit kanë arritur marrëveshje.

Kojasevic me përfaqësuesën e Malit të zi ka zhvilluar me shumë se 10 ndeshje, ndersa karrieren e zhvilloj edhe në Poloni të ekipi Jagiellona, në Kazakhistan të FC Astana dhe në Maqedoni ishtë te ekipi i Vardarit ndersa te Feronikeli erdhi nga klubi i Sutjeskës së Malit të zi.

Kojasevic është i mirë në dy anët e krahut ndersa pozita e tij e favorshmë është ajo në mes mbrapa sulmuesve.

Malazezi vie si përforëcimi i parë i afatit kalimtar të janarit te FC Feronikeli, ai do të bashkohet me skuadrën kur futbollistët të kthehen nga pushimi.

19 Dhjetor, 2020