Medjon Hoxha është përforcimi më i ri i skuadrës së Feronikelit.

Hoxha ka pranuar të vë firmën në kontratën me FC Feronikelin, që të i mbrojë ngjyrat e klubit tanë që nga fillimi i vitit 2020.

Medjon Hoxha i lindur më 27 korrik 1999 është mesfushor qëndror, i aftë të luajë para mbrojtjes por edhe mbrapa sulmuesve.

Medjoni ka qenë i grumbulluar edhe te Reprezentacioni i Kosovës U21.

Mesfushori, Hoxha, më parë ishte pjesë e KV Kortrijk nga Belgjika, atu është zhvilluar si futbollistë profesionist.

“Medi” ka zhvilluar disa lojë në elitën e Belgjikës, atu tregoj cilësitë e tij.

Ai ishte me klubin tanë gjatë muajit dhjetor dhe kretiviteti i tij i la shumë përshtypje kryetrajnerit Sopi.

 

29 Dhjetor, 2019