Feronikeli ka bërë lëvizje në minutat e fundit të afatit kalimtar të janarit, duke u përforcuar fuqishëm në sulm.

Përforcimi i radhës në klubin e Feronikelit, është sulmuesi nga Liberia, Van-Dave Harmon.

Harmon ka qenë cak i shumë skuadrave nga Kosova dhe më gjerë, por vendosi që firmën ta vë në kontratën e Feronikelit.

Ai ishte pjesë e klubit të Drenicës, klub me të cilin i kanë ndarë rrugët me marrëveshje të dyanshme.

24-vjeçari shënoi gjashtë gola në 12 takime të zhvilluara, duke qenë njëri nga sulmuesit më të mirë në kampionat.

1 Shkurt, 2020